HOLDFŰ SZÍNHÁZ

Az elveszett aranycsengettyű

(zenés mesejáték)

 ÚJ DARAB! Előrendelhető. ​
 Bemutató: 2018. december Hol is kezdjem? A dolog úgy esett, hogy – szokás szerint – idén is beköszöntött a december. Ez alkalommal azonban Ágas, a Mikulás fiatalabbik szarvasa nem akar útnak indulni. Nem akar, mert nem tud. Nem tud, mert bánatos.


Mi bánata lehet vajon? Talán beteg? – Á, dehogy, egészséges, mint a makk! Talán magányos? Ugyan már, hisz ott vele megértő jó barátja Bogas. Akkor mégis mi lehet a baj?


Nektek megsúgom! A baj az, hogy Ágas elvesztette az aranycsengettyűjét, amit múlt télen kapott a Mikulástól. Csengettyű nélkül pedig valamirevaló rénszarvas nem vághat neki ekkora nagy útnak. Nem is beszélve a szégyenről. Merthogy mégiscsak a Mikulás ajándéka volt. Ágasnak viszont fogalma sincs, hogy hol lehet. Abban az egyben bizonyos, hogy ő vigyázott rá, mint a szeme fényére. De hát ki hinné ezt el neki!  

A rejtély örökre rejtély maradna, Ágas pedig örökre bánatos, ha nincs Krampuci a virgonc kis krampusz, aki Bogassal együtt nyomozásba kezd. 

Drukkoljunk nekik, hogy sikerrel járjanak, mert Bogas bizony egyedül nem tudja elhúzni a szánt (különösen, ha rajta ül a Mikulás)


A humorban bővelkedő, élőszereplős, bábos mesejátékot ajánljuk mindenkinek, aki érdekelt abban, hogy a Mikuláscsomagok időben megérkezzenek!


Az előadás Időtartama: kb.: 35 perc